SAMLA IN PENGAR TILL RESA – FÖRENINGEN ELLER SKOLKLASSEN

Nu kan ni enkelt samla ihop pengar till föreningen eller skolklassen genom att sälja en väldigt lättsåld och bra produkt som underlättar vardagen för alla som har strumpor.

Tjäna pengar till klassen eller laget

Genom Strumpsnodden stödjer 3on Gruppen skolan och idrottsföreningar runt om i Sverige. Vinsten går oavkortat till skolklassen eller idrottslaget som säljer produkterna.

Exempel:

25 personer säljer 20 startpaket var. (genomsnittet ligger på 32 starpaket/ person)
Ett startpaket innehåller fyra paket á 20 snoddar av valfria färger på strumpsnodden.

Startkiten säljer ni för 100 kr. Varje person säljer totalt för 2000 kr.

Ni tjänar då 25.000 kr!

Ett bättre Sverige

Vi har startat detta projekt för ett bättre Sverige med bättre skola och mer idrott och rörelse för våra barn. Bakom idén kring Strumpsnodden finns Viktor Grahn som är VD och driver en webbyrå i Stockholm.

Viktor har alltid velat hitta ett projekt som utvecklar och hjälper skolan och idrotten och detta kan vi nu göra via Strumpsnodden! Denna enkla uppfinning som Viktor själv utvecklat är nämligen en perfekt produkt för skolklasser och idrottsföreningar att sälja.

Tjäna pengar till föreningen

Många skolklasser och föreningar säljer jultidningar eller salami och liknande produkter och visst fungerar det men titta på vinsten bolagen bakom företagen gör. Med Strumpsnodden går vinsten oavkortat till klassen eller föreningen som säljer produkten.

Även det vi säljer på denna hemsida så använder vi dessa medel till sponsring av idrott och föreningar samt mot mobbing i skola/ungdomsverksamhet. Vi Viktor har även ett hjärta för entreprenörskap stöttar även Ung Företagsamhet.